[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANSA a participat la Adunarea Generală a Asociației „Moldova Fruct”
28 Februarie

Directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), Vladislav Cotici, a participat la Adunarea generală a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, transmite CURENTUL.

De menționat că, mai mult de 100 de producători de fructe, membri ai Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, au organizat ieri o întrunire.

În cadrul Adunării generale a Asociației, producătorii au discutat despre rezultatele obținute în anul 2019, provocările și obstacolele pe care le-au întâmpinat în procesul de activitate.

Directorul general al Agenției, Vladislav Cotici, prezent la eveniment, a menționat despre importanța Asociației în activitatea agenților economici.

Totodată, în cadrul ședinței a fost semnată și o rezoluție a Adunării, în care au fost punctate atât principalele probleme cu care se confruntă producătorii agricoli, membri ai „Moldova Fruct”, dar și acțiunile ce urmează a fi întreprinse de parteneri pentru îmbunătățirea politicilor în dezvoltarea sectorului agroindustrial și mediului rural.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților