[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANRE vine cu o serie de măsuri de protecție în contextul COVID-19
17 Martie

În legătură cu declararea de către Guvernul Republicii Moldova a Codului roșu la nivel național de epidemie cu COVID-19 în contextul evoluției situației epidemiologice pe teritoriul Republicii Moldova, în scopul protejării personalului, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) intervine cu o serie de măsuri de protecție:

Se sistează efectuarea controalelor de către angajații ANRE, audiența cetățenilor în cadrul ANRE, precum și recepționarea petițiilor, declarațiilor/cererilor de eliberare/prelungire/retragere/reperfectare a actelor permisive nemijlocit în incinta sediului ANRE.

Accesul în sediul ANRE este permis doar angajaților instituției și, cu titlu de excepție persoanelor terțe doar în caz de strictă necesitate.

Recepționarea de către Agenție a petițiilor de la cetățeni se va efectua prin intermediul poștei electronice a ANRE (anre@anre.md) sau la linia de informare (apel gratuit la numărul de telefon 0 8001 0008).

Recepționarea de către ANRE a declarațiilor/cererilor privind eliberarea/prelungirea/retragerea/reperfectarea actelor permisive va fi asigurată exclusiv prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică a actelor permisive SIA GEAP.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică va reveni ulterior cu informații suplimentare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților