[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anii de studenție au fost cei mai frumoși! Tatiana Spînu: „Am avut cei mai tari colegi și cei mai aleși profesori”
31 August

Tatiana Spînu, interpretă şi scriitoare, a avut cei mai frumoşi ani de studenţie, iar dacă ar întoarce timpul înapoi – ar lăsa din timiditate. Astfel, în ajunul începutului noului an de studii, ea a vorbit, pentru CURENTUL, despre anii de școală și studenție.

„Am mers la școală prima data când aveam doar 6 ani. Am început să plâng când am înțeles că părinţii mă lasă de una singură. Cea mai frumoasă amintire din anii de școală este atunci când la sfârșit de an am primit diploma pentru reușite înalte la învățătură. Cel mai greu în acea vreme era să merg zilnic câţiva kilometric pentru a ajunge la şcoală”, a declarant ea.

Artista a spus că obiectul ei preferat a fost limba română.

„Școala m-a învățat disciplina. Anii de studenție au fost cei mai frumoşi ani din viața mea, pentru că am avut cei mai tari colegi și cei mai aleși profesori. Dacă aș da timpul înapoi – în anii de școală, aş lăsa timiditatea într-o parte” – a mai mărturisit Tatiana, adăugând: „ Sfatul meu pentru cei care sunt elevi și studenți în această perioadă este „ceea ce nu trăiești la timp, nu trăiești niciodată””.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților