[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANI face recomandări celor care depun declarațiile de avere în ultimele zile
25 Martie

Autoritatea Națională de Integritate (ANI) îndeamnă subiecții declarării, care își completează declarațiile de avere și interese personale în ultimele zile înainte de expirarea termenului-limită, să ia în considerare mai multe recomandări, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, din cauza că majoritatea declaranților care nu și-au depus până acum declarațiile (în jur de 20 de mii) încearcă să le completeze în intervalul orelor de muncă (8:00-17:00), sistemul devine suprasolicitat în perioada respectivă a zilei.

„În cazul în care există posibilitatea, completați declarația după orele 17:00 sau înainte de ora 8:00. Angajații ANI oferă consultații până la ora 19:00 la numerele de telefon: 022820619; 022820616; 022820607. Dacă ați început totuși să completați declarația în orele supraaglomerate, abordați procesul cu răbdare, fără să faceți click pe aceeași opțiune de mai multe ori. Fiți siguri că sistemul funcționează, doar că un pic mai greu, în caz contrar riscați să-l suprasolicitați și mai mult. În cazul în care, în procesul de completare, vi se afișează „Pagina este în mentenanță”, reactualizați pagina, așteptați și continuați acțiunile. Sistemul în aceste momente funcționează, doar că este supraîncărcat. Atunci când ați parcurs mai multe etape de autentificare și chiar v-ați logat în sistem, dar în mod automat sunteți redirecționați la prima etapă a autentificării, sistemul încearcă să vă comunice că prea mulți utilizatori sunt logați, așa că încercați mai târziu”, se spune în comunicat.

Potrivit lor, Autoritatea Națională de Integritate, împreună cu Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică, face tot posibilul în ceea ce privește optimizarea și extinderea capacităților tehnice ale sistemului e-Integritate.

„De asemenea, ANI reamintește că termenul-limită de depunere a declarațiilor expiră duminică – 31 martie și că vor fi oferite consultații telefonice inclusiv în zilele de repaus”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților