[ X ]
[ X ]
[ X ]
Angajații IGSU cunosc mai multe despre integritate
2 Februarie

În cadrul Centrului Republican de Instruire al IGSU s-a desfășurat al doilea curs organizat de Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, transmite CURENTUL.

Douăzeci de angajați din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost instruiți de un grup de formatori din cadrul Serviciului protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne, reprezentanți ai Inspectoratului General al Carabinierilor, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră precum și Inspectoratului național de patrulare.

În decurs de două zile angajații IGSU au fost familiarizați cu noțiunile de bază în domeniul integrității, dar și au discutat mai multe aspecte printre care valorile etice și responsabilitățile angajaților MAI, activitatea democratică a ofițerilor din cadrul subdiviziunilor,egalitatea de gen și nediscriminarea. La finalizarea cursului, celor douăzeci de salvatori și pompieri le-au fost înmânate certificatele de participare.

Activitatea de instruire în domeniul integrității fiind organizată în cadrul Programului privind Integritatea Poliției are drept scop familiarizarea angajaților subdiviziunilor MAI cu noțiunea și aspectele integrității pe care se bazează activitatea acestora în cadrul sistemului afacerilor interne.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților