[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Un început bun pus pe 3 iunie are și un sfârșit bun, pe care să ni-l apropiem împreună cu toții
18 Iunie

Primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, susține că amânarea validării mandatului său nu este una doar simbolică, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Andrei Năstase a menționat că amânarea validării mandatului se face pentru a opri intrarea sa în Primărie.

„Să nu credeți că fac acest lucru doar pentru a ne arăta că sunt puternici, că pot amâna, aceste activități sunt ilegale – menite se tergiverseze intrarea la Primărie a reprezentantului oamenilor, a celui care a fost ales într-un scrutin electoral și care ar fi sistat orice ilegalitate în derulare sau care urmează să fie săvârșită. În momentul de față suntem pe punctul de a finaliza o anchetă pe care o vom face publică în care mafia imobiliară stăpânește Chișinăul. În momentul de față Chișinăul nu este condus de organele alese de către oameni, este stăpânit de mafia imobiliară, care are același beneficiar ca și oligarhia din RM. Mai așteptăm, nu mai durează foarte mult, am îndemnat astăzi la calm, să nu le dăm satisfacție celor care ne guvernează astăzi, să ne lăsăm atrași în provocări, care vor să le pună la cale. Asta nu înseamnă că dacă procesul va fi tărăgănat și validarea mandatului oferit de către Chișinău nu se va produce în scurt timp, această validare se va produce democratic în stradă. Vom chema oamenii să ieșim cu toții în stradă, să ne manifestăm, să le spunem un – nu categoric”, a precizat Năstase.

Andrei Năstase a venit cu apel către cetățeni. „Să fim curajoși, să dăm dovadă de demnitate, încredere, să nu ne pierdem speranța. Împreună, consolidându-ne, conjugându-ne eforturile, suntem în stare să o ducem la capăt. Un început bun pus pe 3 iunie  re și un sfârșit bun pe care să ni-l apropiem împreună cu toții. Procesul de tergiversare nu este împotriva mea, ci – împotriva locuitorilor municipiului Chișinău”, a adăugat Năstase.

Andriana Cheptine   

Inapoi la arhiva noutaților