[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase – susținut și de cadrele didactice universitare din Capitală în turul II al alegerilor locale
30 Mai

Cadrele didactice din mai multe universități din Chișinău își exprimă sprijinul pentru candidatul Platformei „Demnitate și Adevăr” la funcția de Primar General al Capitalei, Andrei Năstase, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, cadrele didactice universitare au spus că s-au săturat de mimări de reforme și decizii în interesele clanurilor, cât și de certurile din CMC.

„Candidatul credibil pentru funcția de Primar este Andrei Năstase. Pentru soluționarea mai multor probleme, Andrei Năstase vine cu propuneri concrete și realiste. Candidatura lui Năstase este binecunoscută orășenilor. În ultimii ani nefiind indiferent de situația social politică din țară și dorind să contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor noștri s-a implicat în viața politică cu propuneri concrete. Prin această declarație vă îndemnăm să participați activ la alegeri, să faceți apel la tineri, studenți, absolvenți ai învățământului superior și mediu: să fiți activi pe parcursul întregii zile de votare, să vegheați asupra desfășurării scrutinului”, au menționat printr-o declarație comună cadrele didactice universitare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților