[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase – la discuții cu mai mulți lideri din cadrul PPE
30 Martie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr (PDA), Andrei Năstase, întreprinde, în aceste zile, o vizită în Malta. Politicianul participă la lucrările Congresului Partidului Popular European (PPE), dar și a avut mai multe întâlniri, informează CURENTUL.

Potrivit paginii oficiale a lui Andrei Năstase, ieri, liderul PDA s-a întâlnit cu David McAllister, vicepreşedinte al PPE.

„Delegația Platformei DA a ajuns la Congresul Partidului Popular European de la Malta. Mai devreme am discutat despre Moldova cu dl. David McAllister, vicepreşedinte al EPP”, a scris el.

nastase2

Ulterior, a discutat cu ex-guvernatorul regiunii Odesa, Mihail Saakashvili.

„”You are the future” („Voi sunteți viitorul”), a spus mai devreme despre Platforma DA Mihail Saakashvili, aflat la Congresul PPE de la Malta”, a punctat Năstase.

nastase1

Ulterior, Andrei Năstase a discutat cu Vitali Kliciko, primarul orașului Kiev, fiind și liderul Alianței Democratice Ucrainene pentru Reforme și deputat în Parlamentul Ucrainei.

„Un mesaj-cheie de la Congresul PPE de la Malta este că ceea de ce avem nevoie acum, mai mult ca oricând, este unitatea şi schimbarea responsabilă. Asta presupune şi relații puternice cu toți vecinii noştri şi partenerii de dezvoltare. Să ne strângem pumnii”, a mai scris Năstase.

nastase
Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților