[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase, la București: Am primit asigurări că vom fi susținuți pentru că dezvoltarea economiei înseamnă un trai mai bun
1 Iulie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a României, informează CURENTUL.

„Virgil Popescu – un susținător al întăririi relațiilor cu R.Moldova și al parcursului nostru european. În cadrul discuțiilor, mi-am exprimat speranța că Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri ar putea să ofere expertiză pentru a crea o serie de politici economice și energetice pentru Republica Moldova, precum înființarea unei Agenții pentru Investiții sau crearea unui Comitet de coordonare a politicilor economice, în domeniul Energiei și al Mediului de Afaceri între cele 2 ministere, pentru stimularea investițiilor în domenii de interes precum automotive, agricultură, procesare, IT, etc. Am primit asigurări că vom fi susținuți pentru că dezvoltarea economiei înseamnă un trai mai bun, reformă și crearea unui cadru propice pentru întărirea democrației”, a scris Năstase, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților