[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „La 3 iunie, împreună, dăm jos oligarhia, corupția, nedreptățile”
29 Mai

Candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a susținut astăzi o conferință de presă, lângă construcția unui bloc locativ multietajat, prin care a acuzat consilierii municipali de complicitate cu „mafia imobiliară”, informează CURENTUL.

Andrei Năstase a declarat că locatarii din preajma blocului au fost nedreptăți de mai multe ori.

„O dată – pentru că aici autoritățile municipale au eliberat acte de construire a unor blocuri locative cu mai mule etaje într-un spațiu-rezidență, fără a ține cont de voința, drepturile și libertățile acestor oameni. A doua oară – atunci când un grup de șarlatani, fac complicitate deschisă cu mafia imobiliară. Consilieri municipali au zgâlțânat aceste garduri, până când din acest proiect au căzut apartamente în buzunarele lor. Iată așa, avem o clasă politică putred de bogată, coruptă, care se vrea la putere în continuare. Scheme pe care le-am deconspirat sunt cu sutele și miile. Iată de ce avem nevoie de o schimbare, ca să înlăturăm toate schemele care s-au produs, construcțiile ilegale. Scheme de acest gen se produc în domeniul funciar, imobiliar, achiziții publice. Această mafie trebuie oprită. Vorbim despre o crimă gravă, protecționism, corupție, conflicte de interese”, a precizat Năstase.

Totodată, el a îndemnat pe data de 3 iunie, cetățenii să iasă la vot. „Împreună să dăm jos oligarhia, corupția, nedreptățile – pe care ne-o furnizează zi de zi autoritățile statului și candidați coordonați, în speță Ion Ceban”, a spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților