[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „Dragi cetățeni, nu vă fie frică, veniți alături de Platforma DA, alături de proiectul de țară care-i cuprinde pe toți”
17 Septembrie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidat la prezidențiale, afirmă că în funcția de Președinte va face dreptate, informează CURENTUL.

„Dreptatea se face, dreptatea nu se promite. Vă îndemn pe fiecare dintre Dvs. să analizați prestația tuturor celor care-și doresc să ajungă Președinte. Unii dintre ei cu orice preț. Eu personal nu vreau să ajung Președinte cu orice preț. Vreau să ajung Președinte cu sprijinul oamenilor raționali, deșteptați, care știu să facă diferența între grâu și neghină, între alb și negru. Cu ajutorul oamenilor care nu au stat la o parte și s-au implicat în procesul de eliberare a țării noastre de oligarhi. Împreună, după ce am schimbat țara de Plahotniuc, o vom elibera și de Dodon și anturajul său”, a spus Năstase, într-un live pe o rețea de socializare.

Totodată, Andrei Năstase a mai spus că avem nevoie de o Moldovă dreaptă, corectă, educată, sănătoasă.

„Aveți încrederea că împreună putem face acest lucru. Pentru mine, RM e ca și familia mea. Dragi cetățeni, nu vă fie frică, veniți alături de Platforma DA, alături de proiectul de țară care-i cuprinde pe toți. Un Președinte trebuie să fie al întregului popor și așa va fi candidatul Platformei DA, partid născut în stradă”, a adăugat Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților