[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „Avem o șansă sigură de a da Chișinăul și suburbiile – oamenilor”
20 Mai

Candidatul Platformei DA la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, după anunțarea parțială a rezultatelor alegerilor, a susținut un briefing de presă, informează CURENTUL.

„A fost o zi destul de intensă, o zi așteptată de multă lume. Am demonstrat că se poate. Luptăm pentru schimbare continuă. Avem o șansă sigură de a da Chișinăul și suburbiile – oamenilor. Întâi de toate, aș vrea să le mulțumesc locuitorilor municipiului Chișinău, care s-au prezentat la vot, indiferent de apartenența politică. În al doilea rând, aș vrea să le aduc sincere mulțumiri celor care m-au susținut, fără pauze, cu dedicație și cu cea mai mare determinare. Aș vrea să le mulțumesc, în mod special, partenerilor noștri: PAS, PLDM și colegilor din România”, a declarat Năstase.

În același timp, el a comunicat despre acțiunile ce urmează a fi întreprinse. „Noi, cei din Platforma DA, împreună cu partenerii noștri, avem obligația să le dăm oamenilor speranța că se poate. Chiar începând de mâine, vom relua activitățile, astfel încât, în turul doi să le dăm mai multă încredere oamenilor pentru a ieși la vot”, a susținut Năstase.

Liderul PAS, Maia Sandu, s-a adresat locuitorilor municipiului și a mulțumit pentru primele rezultate. „Vă mulțumesc mult pentru mobilizare și pentru încrederea acordată forțelor unite. Mulțumesc frumos susținătorilor PAS, împreună suntem mai puternici. Puterea poporului s-a dovedit a fi forța adevărată. Am obținut o primă victorie”, a precizat ea.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților