[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase a continuat întâlnirile cu chișinăuienii în piețele din Capitală
19 Martie

Andrei Năstase, președintele Platformei DA, în zilele de 17-18 martie, a continuat întâlnirile cu locuitorii orașului Chișinău, pentru a se documenta asupra problemelor cu care se confruntă cetățenii simpli și pentru a-i informa asupra programului său pentru Chișinău, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase și echipa sa au reușit să comunice cu mulți chișinăueni preocupați de situația din oraș și suburbii, dar și din țară în general.

„Am avut mai multe întâlniri cu locuitorii Chișinăului, grupuri de tineri și pensionari, cu familii tinere aflate încă împreună, dar cu gândul să plece pe rând peste hotare, la început câte unul, fără copii, iar mai apoi…”, a scris Andrei Năstase pe un site de socializare.

Andrei Năstase a petrecut mai mult timp discutând cu oamenii în piețele din Chișinău. Întrebat despre transformarea fundamentală a capitalei după alegerile locale, liderul Platformei DA a spus că asta presupune transformarea unui municipiu cu infrastructură subdezvoltată și economie inertă într-un centru pentru afaceri, pentru dezvoltare, într-un catalizator al economiei Republicii Moldova cu atragere substanțială a investițiilor din afară, cu un sistem modern de fluidizare a traficului prin utilizarea noilor tehnologii, ceea ce ar reduce semnificativ ambuteiajele din capitală, cu parcări și securizare maximă a pietonilor, cu debirocratizare și multe alte obiective de o importanță crucială, incluse în Programul pentru Chișinău, elaborat de specialiști în diverse domenii.

Și în sectorul Botanica oamenii s-au arătat interesați de intențiile de schimbare a municipiului.

De menționat că, întâlnirile cu locuitorii municipiului Chișinău vor continua în zilele si săptămânile următoare.

n5

n3

n2

n1

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților