[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ana Revenco – către angajații MAI: Vă văd uniți și cu respect față de lege
11 Mai

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, a venit cu un mesaj de mulțumire pentru colegii din MAI, care au avut mai multe misiuni în această primăvară, informează CURENTUL.

Ana Revenco s-a referit la sărbătorile lunii mai.

„În acest an, avem o altfel de primăvară și sărbătorile lunii mai sunt trăite cu speranță, dar și cu îngrijorare. În aceste zile, gândul nostru este la pacea pentru care au luptat bunicii noștri, la pacea pentru care astăzi luptă poporul ucrainean, la pacea pe care noi, organele de drept, avem misiunea de a o păstra în fiecare zi, pe străzi, în comunitate, la evenimente publice sau la primul apel de urgență”, a menționat ea.

De asemenea, ea a vorbit și despre protecția refugiaților.

„Dincolo de această misiune, ne-am asumat și protecția pentru cei peste 90 mii de refugiați din Ucraina, care au găsit aici, în Republica Moldova, suportul de care au nevoie.

Pe parcursul acestui an, organele de ocrotire a ordinii publice au avut provocări atipice și sarcini pe care MAI nu le-a avut până acum, iar datorită mobilizării exemplare a echipei, aceste zile au trecut liniștit pentru populație, în pofida tentativelor de sfidare a prevederilor legale din partea unor grupuri de interese”, spune Ana Revenco.

Ministrul a apreciat munca colegilor din MAI și spune că contează finalizarea cât mai promptă a etapei de documentare a încălcărilor legislației, care au fost constatate pe parcursul zilei de 9 mai.

„Vă văd uniți și cu respect față de lege. Astfel, reușim să fim în serviciul cetățenilor, care au nevoie de pace. Vă Mulțumesc, colegi!”, a mai spus Ana Revenco.

Inapoi la arhiva noutaților