[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ambasadorul RM în Marele Ducat de Luxemburg a prezentat copiile scrisorilor de acreditare
9 Octombrie

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova în Marele Ducat de Luxemburg, Lilian Darii, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare şefului de Protocol, director al Cancelariei Ministerului Afacerilor Externe şi Europene, Beatrice Kirsch, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă al MAEIE, în cadrul ceremoniei, Lilian Darii și Beatrice Kirsch au discutat unele aspecte privind dezvoltarea dialogului politic moldo-luxemburghez pe mai multe segmente precum intensificarea schimburilor comerciale, acordarea asistenţei pentru dezvoltarea potenţialului sistemului bancar moldovenesc prin programe de instruire a personalului, cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale, dar şi promovarea agendei europene a Republicii Moldova.

Ambii interlocutori au accentuat, în cadrul întrevederii, angajamentul deplin de a folosi potenţialul de cooperare existent între Moldova şi Luxemburg pentru dezvoltarea contactelor bilaterale.

Beatrice Kirsch la rândul său, i-a urat ambasadorului Republicii Moldova în Marele Ducat de Luxemburg succes în misiunea sa și l-a asigurat de întreg sprijinul ministerului de externe luxemburghez.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților