[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ambasadorul Federației Ruse în RM, la final de mandat – decorat cu „Ordinul de Onoare”
20 Iulie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, în legătură cu încheierea mandatului în Moldova, informează CURENTUL.

Președintele, în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-ruse, a conferit domnului Farit Muhametșin, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, „Ordinul de Onoare”.

„Am mulțumit diplomatului pentru activitatea desfășurată în țara noastră și pentru contribuția personală la progresul raporturilor de colaborare bilaterale în toate domeniile de interes reciproc. Drept exemplu am menționat dinamica pozitivă a relațiilor comercial-economice și creșterea constantă a schimbului comercial între țările noastre, în special pe parcursul ultimelor luni.

Am exprimat convingerea că împreună cu noul ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova vom continua să extindem și aprofundăm dialogul existent în interesul cetățenilor ambelor țări”, a declarant șeful statului, după întrevedere.

ddd d

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților