[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ambasadoarea Stîngaci: Am decis să CER ÎNCREDEREA OAMENILOR
6 Ianuarie

După ce Guvernul a decis rechemarea din funcție a Ambasadoarei Extraordinare şi Plenipotenţiare a Republicii Moldova în Republica Italiană, Stela Stîngaci, mai mulți moldoveni stabiliți în Italia au lansat o petiție online prin care îi cer Președintelui Igor Dodon să nu semneze decretul de rechemare a ambasadoarei. În context, astăzi Stela Stîngaci și-a anunțat intenția de a candida independent la parlamentare, informează CURENTUL.

„Dragi concetățeni,

În doar câteva zile, în toiul sărbătorilor, ați adunat 357 de semnături pentru a mă susține prin această petiție.

Țin să mulțumesc din ❤️ inițiatoarei Tatiana Nogailic și fiecăruia dintre semnatari, tuturor celor care mi-ați transmis sute de mesaje de sprijin și prețuire.

Doresc sincer să-mi pot continua activitatea mea de ambasador pentru a duce mai departe, împreună, lucrurile cu adevărat importante și necesare pentru Comunitatea noastră. Din păcate, până în acest moment, nu am avut careva semnale în această privință din partea autorităților.

De aceea, am decis să CER ÎNCREDEREA OAMENILOR. Am decis să inițiem colectarea semnăturilor susținătorilor drept candidat independent la funcția de deputat în Parlament în circumscripția uninominală nr.50, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

Nu pot și nici nu vreau să renunț la Comunitatea mea cu care am muncit, umăr la umăr, timp de peste 20 de ani. Multe ne-au reușit. Foarte multe, însă, avem încă de făcut. Prea grele sunt problemele noastre, ale celor de aici, de peste hotare, pentru a le lăsa pe seama amatorilor.

Cer susținerea celor care aveți încredere.

Cer susținerea celor care mă cunoașteți după fapte.

Vă mulțumesc!”, a scris Stîngaci.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților