[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Slusari: „În doi ani 2017-2018 Andrei Năstase n-a fost chemat NICIODATĂ la Televiziunea Națională”
2 August

„Multă nesimțire și minciună s-a adunat pe Dealul Schinoasei! Din comunicatul emis reiese că opoziția extraparlamentară mai că nu zilnic este chemată la M1, însă aceasta refuză să vină” – aceasta a comunicat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, cu privire la declarațiile administrației Moldova 1, informează CURENTUL.

„Să cunoască toată lume că conform Regulamentului acestei instituției, plătite din impozitele noastre, Președintele Parlamentului, Prim-ministru și Președintele țării pot participa la emisiunile atunci când vor ei și de unii sînguri”, a precizat el.

În același timp, Slusari a comunicat și alte detalii cu privire la participarea liderului Partidului Platformei Demnitate și Adevăr la emisiunile de la Moldova 1. „În doi ani 2017-2018 Andrei Năstase n-a fost chemat NICIODATĂ la Televiziunea Națională, cu excepția dezbaterilor electorale obligatorie în cadrul alegerilor locale în mun. Chișinău. Acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar după invalidarea impertinentă a scrutinului, protestele masive ale oamenilor și Rezoluția Parlamentului European din 5 iulie 2018. Eu am fost chemat odată la emisiunea Butonul Roșu să vorbesc despre probleme din agricultură. Nu am fost în oraș, dar am avut intervenția telefonică. Odată a participat la aceasta emisiune de o oră cu patru invitați colegul nostru Chiril Moțpan. ATÂT!”, a declarat el.

Totodată, el a venit cu o concluzie la cele enunțate de administrația postului public. „Asta este atitudinea față de un partid din cadrul opoziției antioligarhice, care în 2016 a fost votată de 48 % de alegători, care au participat la scrutinul prezidențial, iar la 3 iunie 2018 a fost susținută de peste 52 % de locuitori ai capitalei, care au venit să-și aleagă Primarul General”:

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților