[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Mîțu: „Chișinăul nu are gospodar”
26 Aprilie

Partidul Ruso-Slavon și-a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul la funcția de Primar general al mun. Chișinău, Alexandru Mîțu, transmite CURENTUL.

Alexandru Mîțu a anunțat că este originar din satul Ignăței, raionul Rezina.

„Așa a fost că am plecat peste hotare, familia se află în Federația Rusă. Am trei copii. Așa ne-a dus soarta, am trecut prin multe încercări, lucruri grele, probleme. Activitatea mea este bazată, în linii generale, în construcții. Îmi este cunoscut domeniul construcțiilor, ceea ce și este necesar Chișinăului, apeduct, electricitate, purificarea apei. Am făcut o mică excursie, orașul este agravat. Gospodar în oraș nu este. Scara mea de trecere în viață ca să ajung să conduc o companie de construcție, nu a fost atât de ușoară, respectiv am acumulat experiență. Decizia de a candida pentru această funcție nu a fost una ușoară, însă îmi doresc să avem un oraș dezvoltat”, a spus el.

„Vom veni și cu o programă electorală, bine gândită, chibzuită. Nu fac politică, cunosc ce ar trebui de făcut pentru oraș, strictul necesar ca fața Chișinăului să fie schimbată”, a mai spus candidatul.

De menționat că, Alexandru Mâțu a participat și la alegerile parlamentare din 2014, însă formațiunea fiind parte a unui bloc electoral, nu a trecut pragul electoral.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților