[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Jizdan: E mai ușor să păstrezi sau să restabilești un parc care cândva era mândria orașului, decât să-l construiești din nou de la zero
22 Februarie

Ministrul degrevat al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a participat la o acțiune de salubrizare a Parcului din Anenii Noi, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Jizdan a scris că, când dorim să motivăm oamenii să participe la acțiuni pentru binele comunității, cea mai bună modalitate este exemplul propriu.

„Nu putem vorbi despre faptul că trebuie de făcut curat în oraș, dar să o facem doar din birouri, sau de acolo unde ne este cald și curat. Ieri am dovedit împreună cu oamenii din Anenii Noi că se poate, ieri am dat dovadă de unitate și implicare, iar asta înseamnă că Parcul orășenesc va reînvia. Am fost mulți. Veterani de război, elevi, membrii echipei mele și oameni cu suflet mare, în care am toată încrederea. Primul pas a fost făcut, am curățat acest teritoriu de gunoi și am sădit primii copaci. Vom munci în așa fel, încât la data de 9 mai monumentul eroilor Războiului II mondial să fie restaurat, iar la vara viitoare să avem deja deschiderea acestei zone de odihnă, cu toată infrastructura necesară. E mai ușor să păstrezi sau să restabilești un parc care cândva era mândria orașului, decât să-l construiești din nou de la zero. În echipă vom reuși, dragii mei pământeni”, a scris Jizdan.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților