[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Bujorean va candida la parlamentare
28 Decembrie

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, a anunțat că a decis să se implice în lupta pentru circumscripția nr.41 Leova și își înaintează candidatura pentru funcția de deputat, transmite CURENTUL.

Despre aceasta liberal-democratul a scris pe o rețea de socializare, însă nu a precizat dacă va candida independent sau din partea blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS.

„Dragi prieteni și colegi! Stimați locuitori ai raioanelor Leova și Cantemir! Întîi de toate aș vrea să Vă adresez cele mai calde felicitări cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion. În același timp, aș vrea foarte mult ca aceste sărbători frumoase să nu umbrească lucrurile de importanță națională care urmează să se desfășoare în perioada următoare: alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, iar prin ele, șansa unică de a debarca actuala putere. După numeroase consultări cu colegii, cu cetățenii, dar și după nu mai puține cugetări personale, AM DECIS SĂ MĂ IMPLIC ÎN LUPTA PENTRU CIRCUMSCRIPȚIA NR.41 LEOVA ȘI SĂ ÎMI ÎNAINTEZ CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE DEPUTAT. Mulțumesc oamenilor de bună credință din raioanele Leova și Cantemir, care au susținut apelul meu și au acceptat să facă parte din grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor. Modul și formula de participare o vom anunța suplimentar, o dată cu depunerea setului de acte pentru înregistrare”, a scris Bujorean.

Potrivit lui, face acest pas pentru că în aceste alegeri nu avem dreptul să fim spectatori sau să ne permitem jocul ,,de-a țara”.

„VOM LUPTA ÎMPREUNĂ, LA NOI ACASĂ, ÎMPREUNĂ CU OAMENII DESTOINICI DIN LEOVA ȘI CANTEMIR ȘI TOT ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE CANDIDAȚII REGIMULUI”, a conchis liberal-democratul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților