[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandra Can: „Vom preveni ferm că, nevotându-i pe unioniști, oamenii vor vota din nou viitoarele deziluzii false pro-europene”
29 Octombrie

În cazul în care eșuează tentativa de unificare a unioniștilor, Partidul Național Liberal (PNL) va merge de sine stătător în alegerile parlamentare. Declarația a fost făcută de vicepreședintele PNL, Alexandra Can, într-un interviu pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Alexandra Can spune că varianta opțională va fi să explice oamenilor în emisiunile electorale situația unioniștilor.

„Avem întotdeauna, așa cum s-a mai întâmplat – varianta să mergem de unii singuri și le vom explica oamenilor situația în emisiunile electorale. Dar și vom preveni ferm că, nevotându-i pe unioniști, oamenii vor vota din nou viitoare deziluzii false proeuropene, așa cum au tot făcut-o de 27 de ani. Dar mai exact – în special din 2009 încoace. Între altele, pe lista noastră au mers mereu oameni de calitate, din Consiliul Unirii, au fost mândri după aceasta în pofida rezultatelor modeste pentru că au fost fraudate. Avem și experiența blocurilor, începând cu AFD, AMN, BMD, când am mers împreună cu MAE. Dar sperăm să fim conștienți de realitate și să ne coordonăm eforturile”, a spus Alexandra Can.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților