[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Alături de ai tăi” – cum sunt întâminați de către Poliția de Frontieră moldovenii care revin în țară de Paști
14 Aprilie
„???̆???? ?? ?? ??̆?” este campania de Paști, în care Poliția de Frontieră, ANTRIM, Ministerul Culturii, USAID Moldova și-au propus să încurajeze locuitorii țării, cât și diaspora, să revină acasă, la familie pentru a petrece împreună sărbătoarea învierii lui Iisus Hristos. 
Odată cu demararea campaniei, Poliția de Frontieră amintește despre funcționalitatea platformei epermis.gov.md care vine să ajute doritorii de a admira ținuturile natale, dar și cei care vor petrece timpul liber pe malul râurilor Prut sau Nistru, despre obținerea în format electronic a permiselor  de acces în zona de frontieră.
„Platforma nou lansată are ca scop alinierea procedurilor noastre de activitate la bunele practici ale UE, care sunt bazate pe tehnologii moderne, pe simplificarea procedurilor de obținere a permiselor de aflare în zona de frontieră și pe interoperabilitatea diferitor sisteme informaționale. Aceste lucruri asigură un acces mai ușor la informație pentru cetățenii care doresc să viziteze destinațiile turistice aflate în nemijlocita apropiere de frontieră.” – a declarat șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi .
Ieri, 13 aprilie 2023, în punctul de trecere a frontierei Leușeni a avut loc o acțiune de informare a călătorilor, dar și a fost transmis mesajul de „Bun venit ACASĂ de sărbători!”
Conducătorii auto au primit deodoranți auto și broșuri cu informații utile privind locurile deosebite ale Moldovei și aplicarea online a platformei E-Permis. Cei mici surprinși cu dulciuri!
DSC_1787 _MG_8521 DBubulici-1801
Inapoi la arhiva noutaților