[ X ]
[ X ]
[ X ]
Akord a lansat varianta rusă a piesei „Unde, unde”!
14 Mai

Trupa Akord, după un mare succes al melodiei – „Unde, unde”, cu peste 3,7 mil. de vizualizări pe Youtube, a lansat versiunea rusă a piesei, însoţit şi de un videoclip, informează CURENTUL.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, artiștii cântă despre dragostea frumoasă, dar fără răspuns pe care o caută la marginea lumii, pe lună, soare și alte planete. Compoziție muzicală romantică, interpretată în stilul dansului pop cu elemente din anii 80 electro-rock. Muzica este scrisă de echipa Akord, iar textul de Iurie Badicu și Angela German.

„Versiunea rusă a piesei a fost realizată după succesul neașteptat al videoclipului pentru această piesă – „Unde, Unde”, care a obţinut peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube”

Băieții din AKORD sunt plini de optimism și, la cererea ascultătorilor germani, se pregătesc să lanseze versiunea germană a piesei „Wo, Wo – Berlin”.

De menţionat că, după un rebranding de succes, în 2020, formația AKORD a fost recunoscută ca fiind cel mai bun proiect muzical al Moldovei, iar Iurie Badicu ca fiind cel mai tare producător muzical.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților