[ X ]
[ X ]
[ X ]
AIPA a semnat primele contracte de finanțare pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural
17 August

În urma evaluării și aprobării proiectelor investiționale pentru acordarea subvențiilor în avans privind îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural, astăzi, în cadrul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură au fost semnate primele contracte de finanțare din sursele Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural, transmite CURENTUL.

Sprijinul financiar acordat din partea statului contribuie la îmbunătăţirea şi dezvoltării infrastructurii publice rurale şi diminuarea tendinţelor de declin social şi economic în zonele rurale.

Sursele financiare nerambursabilă și neimpozabilă alocate beneficiarilor vor fi orientate spre achiziționarea tehnicii necesare pentru întreținerea spațiilor verzi, instalarea iluminatului public stradal, inclusiv extinderea pensiunilor turistice.

Pe această cale, AIPA felicită primii beneficiari de subvenții în avans privind îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural și încurajează viitorii solicitanți să participe activ în cadrul Proiectului dat.

FB_IMG_1597669962755

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților