[ X ]
[ X ]
[ X ]
Adrian Albu a avut o discuție cu șeful Gazprom, Alexey Miller: „Demnitarii de la Chișinău trebuie să pună în prim plan interesele cetățenilor”
19 Septembrie

Candidatul PSRM pentru șefia Capitalei, Adrian Albu, a avut o discuție cu șeful companiei „Gazprom”, Alexey Miller, informează CURENTUL.

Cei doi au discutat despre securitatea energetică a Republicii Moldova, ținând cont de interesul primordial al consumatorilor moldoveni și capacitatea de plată a cetățenilor noștri, dar și a agenților economici din țară.

„Am evidențiat importanța unor relații contractuale stabile, de interes comun, care să corespundă realităților zilei și capacității de plată a consumatorilor.

Așa cum am afirmat în repetate rânduri, demnitarii de la Chișinău trebuie să pună în prim plan interesele cetățenilor Republicii Moldova, fără a se lansa în lupte geopolitice din contul bugetelor familiilor din țara noastră.

Alexey Miller a dat asigurări că „Gazprom” este o companie care-și respectă deplin înțelegerile contractuale și este deschis în continuare să asigure cu gaz natural Republica Moldova”, spune Adrian Albu.

Inapoi la arhiva noutaților