[ X ]
[ X ]
[ X ]
Admite PCRM să revină la guvernare? Răspunsul liderului partidului, Vladimir Voronin
15 Octombrie

„Toate partidele se luptă pentru a învinge și a veni la guvernare. Așa e și în cazul PCRM”. Declarația a fost făcută de liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru tribuna.md, Vladimir Voronin a indicat că cetățenii sunt cei care decid cine vine la guvernare.

„Toate partidele se luptă pentru a învinge și a veni la guvernare. Așa e și în cazul PCRM. Alta e cu ce scopuri, cu ce țel pot ei să facă acest lucru și au cu cine guverna, care sunt principiile lor de guvernare. Dacă partidele se luptă să vină la guvernare cu așa principii și cu așa guvernare care o urmărim în ultimii 9 ani de zile, mai bine să nu mai vină. Cetățenii sunt cei care aleg, ei decid, venim noi la guvernare sau nu. Dacă alegătorii cred în ceea ce li se promite lor la fiecare alegeri, pe urmă văd viața în realitate, dar permit de fiecare dată să fie duși în eroare, e problema fiecărui cetățean. Noi mai neprofesionistă conducere nu am avut-o niciodată. Acest Parlament e o rușine totală. Acum se publică diferite sondaje referitor la șansele partidelor. Eu personal, și mulți din echipă, nu credem în acestea. Noi vedem situația cu ochii largi deschiși, auzim realitatea ce se întâmplă în societate. Noi avem toată motivația să nu credem acestor sondaje care sunt cumpărate ca să provoace alegătorul să voteze pentru un partid sau altul”, a spus Vladimir Voronin.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților