[ X ]
[ X ]
[ X ]
Acuzații în adresa Silviei Radu de la PL: „Duce municipalitatea de râpă”
25 Ianuarie

Fracțiunea Partidului Liberal din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a lansat mai multe acuzații în adresa primarului interimar al mun. Chișinău, Silvia Radu. Liberalii afirmă că este un conducător incompetent și care nu-și respectă locuitorii, având în vedere situația creată în urma ninsorilor recente, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, șeful fracțiunii, Ion Cebanu, a spus că, deși Silvia Radu declară că situația este sub control și că s-a intervenit inclusiv în curți și pe trotuare, de fapt, până astăzi s-a intervenit doar pe arterele principale ale Capitalei.

„Cum se face că sarea de două degete stă în curtea Primăriei, iar locuitorii sunt nevoiți să meargă pe ghețuș?!”, a menționat Cebanu, precizând că sunt sute de cazuri de traumatisme și că în suburbii situația e gravă.

Totodată, liberalii au spus că au dat câteva zile răgaz, în speranța că situația va fi îmbunătățită. „Nimic însă nu este pus la punct. Anul trecut, în aprilie, în mai puțin de 24 de ore am reușit să deblocăm orașul, fiind o intemperie mult mai mare decât acum, iar acum nu s-a reușit. În câteva luni doamna Silvia Radu duce municipalitatea de râpă și, în general, orașul. Ninsoarea asta a scos în evidență incompetența doamnei și un alt lucru încă – faptul că toți cei care criticau activitatea primarului anul trecut – acum au tăcut. Lor le place această situație?! Cred că este o situația gravă și nu vorbim de politică, ci vorbim de profesionalism. Asta se întâmplă când nu știi unde ai nimerit”, a declarat liderul liberalilor din CMC.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților