[ X ]
[ X ]
[ X ]
Acțiunea de protest în PMAN, amânată! Eșanu: Am fost asigurați că mesajul nostru a fost auzit
27 Iulie

Omul de afaceri Valentin Eșanu, deținut politic, a comunicat că protestul planificat pentru mâine, 28 iulie, pentru a cere pași concreți de la guvernare, se amână, deoarece a primit asigurări că parlamentarii vor continua să muncească, informează CURENTUL.

„O mică victorie: Parlamentul nu va pleca în vacanță. După ce noi, un grup de cetățeni, cărora nu le este indiferentă soarta Republicii Moldova, am anunțat despre intenția de a organiza, duminică, 28 iulie 2019, o acțiune publică în Piața Marii Adunări Naționale cu scopul de a atrage atenția guvernării asupra unor momente sensibile, ieri si azi, am fost contactați de mai multe persoane din anturajul guvernării și parlamentarilor.
Aceștia ne-au asigurat că mesajul nostru a fost auzit și acțiunile noii puteri vor demonstra faptul că iau în calcul doleanțele cetățenilor. În aceste condiții, anunțăm despre amînarea acțiunii de duminică. Concretizăm că le dăm un răgaz și suspendăm temporar această acțiune. În aceleași timp, menționăm că vom monitoriza și în continuare îndeaproape acțiunile guvernării și vom interveni ori de câte ori va fi cazul”, a scris Eșanu, pe Facebook.
Cristina Pendea
Inapoi la arhiva noutaților