[ X ]
[ X ]
[ X ]
Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare a MAI” s-a clasat pe locul I în cadrul Campionatului final al Quiz-ului ”Pro Integritate”, organizat de CNA
8 Decembrie
Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare a MAI” s-a clasat pe locul I în cadrul Campionatului final al Quiz-ului ”Pro Integritate”, organizat de CNA

Studenții Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare a MAI” sunt marii învingători ai concursului Quiz ”Pro Intergitate”, organizat astăzi de Centrul Național Anticorupție. Tinerii au concurat cu alte  echipe de studenți, finaliste ale concursurilor desfășurate pe parcursul semestrului II al anului de studii, înregistrând cele mai multe răspunsuri corecte. Învingătorii s-au ales cu premii de la partenerii de proiect și cu diplome de apreciere din partea CNA.
Pe locul doi s-a clasat Universitatea de Stat din Moldova, iar pe locul 3 – Universitatea de Stat ”Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul. Celelalte echipe au fost menționate pentru participare și pentru implicare în activitățile organizate de CNA în domeniul prevenirii corupției și creșterii culturii de integritate.
Amintim că pe parcursul semestrului II al anului de învățământ, CNA a organizat 12 quiz-uri la care au participat în jur de 2500 de studenți.
Aplicația Quiz ”Pro Integritate” este un joc creat pentru a verifica, într-un mod interactiv și distractive, cunoștințele despre premisele corupției, mecanismele de denunțare a actelor de corupție, atribuțiile Centrului Național Anticorupție, dar și principiile de integritate profesională și personală.
Evenimentul a avut loc în contextul activităților desfășurate de CNA cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, marcată anual pe 9 decembrie.
Inapoi la arhiva noutaților