[ X ]
[ X ]
[ X ]
Academia de Fotbal „Radu Rebeja” – rezultate impresionante la Campionatul pentru copii și juniori 2021-2022! Radu Rebeja: Sunt mândru de ceea ce am obținut!
8 Iunie

Echipele Academiei de Fotbal „Radu Rebeja” au obținut rezultate impresionante la Campionatul Republicii Moldova la fotbal pentru copii și juniori ediția 2021-2022. În total, Academia a fost reprezentantă la Campionat de 6 echipe, începând cu U16 și pana la U11.

„Suntem mândri să finalizăm anul competițional cu 3 echipe campioane la vârstele U16 , U15 și U14. Un rezultat impresionant, dar firesc, având în vedere efortul pe care-l depun copiii si antrenorii noștri zi de zi. De asemenea, echipa U13 a obținut medalie de argint, iar echipa U12 medalie de bronz. Mai mult, echipa U11 s-a clasat pe locul 4 la doar 1 punct în spate de locul 3. Luând in considerare ca în primul rând punem accentul pe calitatea jocului si dezvoltarea atât individuală a fiecărui copil, cât si a echipei întregi, vreau sa felicit toți copii noștri pentru implicare și dedicație și mulțumim antrenorilor pentru muncă, răbdare in procesul de instruire a discipolilor noștri. Sunt convins că multe alte trofee urmează să ajungă în palmaresul Academiei, iar fotbaliștii noștri se vor regăsi în campionatele europene de nivel înalt, dar și vor fi membri ai loturilor naționale a Moldovei ”, spune Radu Rebeja, fondator.

rebeja

Academia Radu Rebeja și-a deschis ușile la 01 august 2019. „La mai puțin de 3 ani de la fondare, Academia deleagă câte 10-12 jucători în echipele naționale de juniori ai R. Moldova! Eu mi-am dorit mereu să văd cum cresc și se dezvoltă în fotbal copiii. Visul și scopul nostru este să dezvoltam fotbalul moldovenesc, să oferim o șansă copiilor să crească în condiții bune, pentru ca pe viitor să poată cu mândrie să reprezinte Republica Moldova. Avem mulți copii talentați și capabili, dar ei trebuie identificați şi susținuți”, afirmă Radu Rebeja.

Academia de Fotbal „Radu Rebeja” a fost creată în baza unui parteneriat public-privat, primul din domeniul sportului de la noi în ţară, partenerul public fiind Primăria capitalei. În acest proiect, Radu Rebeja împreuna cu 2 parteneri, la fel persoane din fotbal, reprezintă partenerul privat, cu toate investițiile proprii. Construcția Academiei a început în 2018 pe teritoriul Liceului Sportiv Municipal din Buiucani.

Academia are în dotare terenuri de fotbal, blocul administrativ cu 2 etaje, împreună cu vestiarele, cabinete și sala pentru ore teoretice. Cu siguranță, instituția este una dintre cele mai moderne din domeniul sportiv, iar elevii beneficiază nu doar de condiții moderne, ci şi de tehnici inovative de studii.

Este o premieră în Republica Moldova când copiii selectați ai unei școli de fotbal au posibilitatea de a desfășura atât procesul educațional, cât și antrenamentele pe un singur teritoriu, cel al Liceului sportiv.

În cei aproape 3 ani de activitate, peste 400 de copii pasionaţi de fotbal au călcat pragul Academiei şi au decis că anume aici vor să descopere lumea fotbalului. Academia de Fotbal „Radu Rebeja” își dedică activitatea în direcția dezvoltării și educării copiilor și tinerilor, ca parte a filosofiei sale generale.

Mai mult, anume aici este dezvoltat un program tehnic de clasă europeană accesibil tuturor. Aceasta oferă tinerilor fotbaliști șanse egale de a intra în lumea prestigioasă a acestui tip de sport, beneficiind de know-how-ul antrenorilor selectați si bine instruiți. De asemenea, oferă o metodologie unică de formare personalizată, ajustată la profilul fiecărui copil (în dependență de vârstă, nivel de pregătire etc.).

Desigur, nimic dintre acestea nu ar fi fost posibile dacă Radu Rebeja nu ar fi fost susţinut de o echipă de antrenori profesionişti.

Radu Rebeja s-a născut la 08 iunie 1973. El este unul din cei mai selecționați jucători din toate timpurile, cu 74 de meciuri la echipa națională de fotbal a Republicii Moldova .

 

Inapoi la arhiva noutaților