[ X ]
[ X ]
[ X ]
A ținut sarcina în secret până în ultimul trimestru! Prezentatoare TV: „Toată familia s-a implicat să ne fie bine și să excludem la maxim orice contact fizic”
20 Iulie

Prezentatoarea TV Maria Marian, foarte curând, va deveni mamă pentru a doua oară, ea fiind în ultimul trimestru de sarcină. Jurnalista a dat vestea cea mare zilele trecute și a vorbit despre provocările din această perioadă de pandemie, informează CURENTUL.

„Am ales să anunțăm public minunea din viața noastră deoarece, în toată această situație pandemică deloc ușoară pentru toți, există și lucruri frumoase și nemaipomenite care se întâmplă. Am vrut, cu adevărat, să Vă dăruim emoții și energie pozitivă de la noi, din partea noastră, să “Vă” și să “Ne” încărcăm bateriile, căci un copil ce vine pe lume este un miracol”, a mărturisit ea, pe Facebook.

Maria a oferit detalii și despre sarcină: „Am intrat, cu Doamne Ajută, în trimestrul 3 de sarcină. Am avut răbdare și test cu test, control medical cu control medical, m-am asigurat că sarcina decurge firesc și fiziologic. Am avut și am grijă, prin tot ce e posibil, să fiu în siguranță pe timp de pandemie și să țin orice pericol departe. Până acum, totul este bine. Evident, asta înseamnă că toată familia s-a implicat să ne fie bine și să excludem la maxim orice contact fizic doar dacă nu era indispensabil pentru noi. Femeile gravide sau cele cu bebe la sigur mă vor înțelege ? Nu voi înceta vreodată să Mulțumesc Cerului pentru tot ce avem acasă, astea sunt adevăratele valori!”.

„Cum am zis și într-o altă postare: când NU poți schimba o lume întreagă, schimbă-ți lumea și universul tău! Asta am ales să fac, să savurez clipă de clipă că trupul meu va da naștere unei noi vieți, chiar de trăim perioade foarte complicate pentru absolut noi toți”, a subliniat.

Cristina Pendea

maria12 maria1 maria

Inapoi la arhiva noutaților