[ X ]
[ X ]
[ X ]
A primit întrebări de la o publicație internațională! Ion Ceban: „Provocatoare, interpretabile, manipulatorii și false”
7 Octombrie

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, după ce a primit o serie de întrebări de la publicația „Washington Post”, pe care le-a publicat pe Facebook, și a spus că nu exclude că e comandă politică, or, întrebările sunt provocatoare, informează CURENTUL.

„- Au încercat să mă învinuiască de ilegalități și nu au reușit.

– Au încercat să-mi fabrice dosare de corupție și nu au reușit.

– Au încercat să-mi invoce diverse scheme și nu au reușit

Deoarece îmi fac corect munca și nu îmi este rușine să spun despre asta. Am preluat una din cele mai corupte instituții din țară și am reușit împreună cu echipa ceea ce nu au reușit alții în mulți ani de administrare, ceea ce nu le este pe plac celor de la guvernare.

La nivel de țară măcar 10 la sută să realizeze ceea ce am realizat în acești ani în Chișinău. Nu sunt capabili! Gașca PAS, ne-a dus la sărăcie cu preluarea de scheme, cenzură asupra media, subjugarea instituțiilor de stat și a celor de drept și persecutarea pe criterii politice a oamenilor profesioniști, dar incomozi pentru ei.

La ce îi duce capul doar, este să joace cu cartea geopolitică și cu emoțiile oamenilor, dacă celelalte minciuni zilnice nu merg, caută diverse alte căi. Mă aștept din partea lor la un mix de murdării și cunosc că pregătesc în laboratoare diverse campanii de denigrare a mea și a colegilor mei.  Nu exclud ca în rezultatul la tot felul de investigații la comandă pe intern și extern, dar și a minciunilor tirajate, își propun trimiterea mascaților pentru show-uri. Despre asta mă avertizează tot mai mulți oameni, inclusiv din interiorul celor de la conducere”, a declarat primarul.

Ion Ceban a menționat că, în loc să iasă în fața oamenilor pentru a raporta ce au făcut pentru țară, ei preferă să fie partid de război și să atace, pentru că le este frică să-și piardă fotoliile.

„Mecanismele de manipulare sunt sursele media. Realitatea transmisă de ei prin intermediul televizoarelor este una de laudă la adresa lor și de denigrare a mea personală.  Ați observat cum la fiecare reprezentant Pas când iese cu orice fel de prostii, toată presa în hor îi distribuie și le face publicitate? În ultima perioadă se apelează la media internațională pentru că oamenii pierd încrederea în cei prezenți aici, ca mai apoi calomniile tirajate din afară să fie aduse pe tavă oamenilor prin intermediul trolilor, analiștilor și tot felul de publicații în lanț.

Istoria asta este similară cu situația Președintelui Maia Sandu cu știrea despre presupusul interviu cu prim-ministrul Ucrainei. După această schemă se va conduce și în cazul pe care îl fac astăzi public. La început gândeam eu de ce una din cele mai mari publicații insistă să afle despre situația Chișinăului și cum va face fața crizelor timpului. I-a razghit și mi-au transmis întrebările care nu au nimic cu realitatea și sunt bazate pe așa numite declarații ale „высокопоставленные молдавские чиновники считают”.

Cât costă un material scris într-o astfel de publicație care are scopul de a mă atrage în jocuri politice murdare? Consider întrebările puse și afirmațiile formulate drept provocatoare, interpretabile, manipulatorii și false. Vă las să analizați de unde cresc picioarele”, a conchis politicianul.

Inapoi la arhiva noutaților