[ X ]
[ X ]
[ X ]
A lansat propriul studio de canto! Interpretă: „Pentru unii orele de canto se adeveresc a fi și o terapie pentru suflet prin muzică”
23 Martie

Artista Lidia Isac a deschis un studio pentru toți cei pasionaţi de muzică – „Vocal Studio by Lidia Isac”. Contactată de CURENTUL, ea a dezvăluit că e profesoară de canto, iar pandemia a ajutat-o să investească în acesta.

„În paralel cu activitatea mea de artist, deja de 4 ani ajut oamenii, prin propria experiență, să-și descopere vocea – sunt profesoară de canto. În timp, numărul elevilor a început să crească și a venit ideea creării unui studiou vocal – spațiu al iubitorilor de muzică și cântat” – spune ea.

La fel, Lidia spune că pandemia a făcut-o să investească mai mult timp și resurse în studiou. „La început fiind un hobby, s-a transformat în unul din job-urile mele de bază” – mai susţine artista.

De asemenea, Lidia Isac a conchis: „La „Vocal Studio by Lidia Isac” pot veni oameni de orice vârstă, important e să fie pasionați de cântat și să dorească să-și dezvolte abilitățile în acest sens. Celelalte momente cum ar fi: studierea tehnicii vocale, a diferitor modalități de interpretare, exerciții de respirație, de dicție și multe alte momente artistice, le aranjăm pe poliță împreună. Pentru unii orele de canto se adeveresc a fi și o terapie pentru suflet prin muzică”

De menționat că, Lidia Isac, în 2016, a reprezentat Republica Moldova la Eurovision, la Stockholm cu piesa “Falling Stars”. A participat în 2017 la cel mai cunoscut proiect televizat de voce – The Voice France, fiind în echipa lui Florent Pagny. După aceasta, a avut succes și la Vocea României, întorcând toate cele 4 scaune. Iar în 2018, a câștigat Premiul Societății Publice de Radio și Televiziune la ediția aniversară a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur”, Brașov, România.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților