[ X ]
[ X ]
[ X ]
A învins prietenia! Meciul de fotbal dintre primarii social-democrați din România și R. Moldova s-a încheiat cu scorul de 4:4
23 Iunie

Meciul de fotbaldin tre primarii PSDE din Republica Moldova și cei din partea PSD Neamț, din România, disputat astăzi pe stadionul din Hâncești, s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 4:4. Astfel, jucătorii au convenit să-și mai încerce o dată puterile pe teren, de această dată, în România.

„Returul” va avea loc la Piatra Neamț, de unde provin colegii români, iar ziua exactă urmează să fie stabilită de comun acord.

Meciul de fotbal dintre primarii celor două partide partenere a avut ca scop apropierea reciprocă, pentru a consolida parteneriatele existente între localitățile de pe cele două maluri ale Prutului și de a dezvolta altele noi. Prin urmare, după „amicalul” de astăzi ei s-au așezat la masa de discuții, pentru a conveni asupra priorităților de viitor și elabora agenda acțiunilor pe care urmează să le desfășoare, nu doar la nivel de relații între partide, ci și între primării direct.

Astfel, concluzia finală la care au ajuns reprezentanții celor două echipe a fost că, deși scorul a fost egal pe terenul de fotbal, a câștigat, într-un final, prietenia.

fot 1 fot 2 foto 28 R

Inapoi la arhiva noutaților