[ X ]
[ X ]
[ X ]
A fost lansată campania ”Sportul începe din școală”
4 Mai

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului lansează o nouă campanie, destinată instituțiilor de învățământ din țară. Proiectul ”Sportul începe din școală” prevede ajutor la modernizarea dotărilor sălilor sportive. Federația Moldovenească de Fotbal îndeamnă toți membrii proiectului ”Fotbal în școli” din localitățile rurale ale Moldovei să se înscrie în concurs!

”Ne propunem ca, până la sfârșitul lunii mai, să ajungem la 10 școli din țară, să le oferim echipamentul necesar pentru ca elevii să dispună de condiții mai bune pentru a practica sportul. Ca și în campaniile noastre anterioare, un rol important în identificarea beneficiarilor va reveni cetățenilor – profesorilor, părinților, pe care îi îndemnăm să ne scrie și să ne comunice de ce au nevoie”, a menționat directorul Asociației, Victoria Kriukova.

Mecanismul campaniei este simplu – solicitantul trebuie să transmită o poză cu sala sportivă din școală, în răspuns la postarea despre campanie de pe pagina de Facebook a asociației. Poza trebuie să fie însoțită cu un mesaj cu argumente de ce anume școala propusă trebuie să fie inclusă în proiect.

Bugetul campaniei este de 100 000 de lei.

Mai multe detalii vedeți în Regulamentul campaniei.

 

Inapoi la arhiva noutaților