[ X ]
[ X ]
[ X ]
6 autospecialele „Kamaz”, donate de Federația Rusă – transmise autorităților locale din nordul țării
6 Martie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că, astăzi, întreprinde o vizită de lucru în zona de nord a Moldovei, unde, împreună cu Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov, va transmite 6 autospecialele „Kamaz” autorităților locale din orașele și raioanele țării, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, prima destinație a fost municipiul Bălți, unde un autocamion a fost oferit ÎM „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”.

„Autospeciala multifuncțională le va fi de mare folos autorităților locale în procesul de deszăpezire, de eliminare a poleiului și de spălare a străzilor. Angajații întreprinderii au exprimat mulțumiri Federației Ruse pentru sprijinul acordat, menționând că parcul de autospeciale din Bălți n-a fost completat de mai mulți ani. Am menționat că voi continua să întreprind acțiuni în vederea îmbunătățirii condițiilor de activitate și de trai a oamenilor din localitățile țării. Amintesc că 12 autospeciale ”Kamaz” au fost donate Republicii Moldova de către Federația Rusă, în urma înțelegerilor dintre cei doi șefi de state. Două unități de tehnică le-am înmînat ieri la Chișinău. Astăzi, cîte o autospecială va mai ajunge în raioanele Edineț, Briceni, Ocnița, Soroca și Florești”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

 

Inapoi la arhiva noutaților