[ X ]
[ X ]
[ X ]
3 iunie, ora 13:00 la OrheiLand: Mega Concert pentru tineret cu Holograf și Antonia. Cei mai norocoși vor primi premii valoroase
31 Mai

Cel mai mare concert al începutului acestei veri va avea loc duminică, 3 iunie, la Orhei, la cel mai mare parc de distracții familial – OrheiLand. Distracția va începe de la amiază cu interpreți îndrăgiți și invitați speciali din România, iar cei mai norocoși tineri vor primi și premii de valoare, transmite CURENTUL.

„Ziua tineretului la OrheiLand” începe la ora 13:00 cu un concert spectaculos cu îndrăgiți interpreți precum Kapushon, Dara, DJ, Irina Rimes, Nicoleta Nucă. În exclusivitate pentru publicul de la Orhei și Chișinău vor încinge atmosfera legendara trupă HOLOGRAF și interpreta Antonia.

Cei mai norocoși vizitatori vor primi premii valoroase, inclusiv Iphone-uri X, de ultima generație, instalații Sony Playstation, Hoverboard-uri, Segway, Drone, Ceasuri Smart, Boxe portative, căști, dispozitive radio.

Evenimentul este organizat de Asociația „Pentru Orhei” și Partenerul General al Radio Orhei 97.5 FM.

Parcul de distracții familial „OrheiLand”, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, care va fi inaugurat vineri, 1 iunie, va fi cel mai deosebit loc de distracții pentru copii și întreaga familie.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților