[ X ]
[ X ]
[ X ]
22 martie – Ziua Mondială a Apei. Care este tema în acest an
21 Martie

Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro a adoptat, la 22 decembrie 1992, hotărîrea prin care ziua de 22 martie a devenit ???? ???????ă ? ???? (????? ????? ???), (rezoluția 47/193), prima zi oficială fiind marcată în 1993.

Apa a fost și este un element important central în viața societății umane, marele așezări și civilizații mereu au tins să se localizeze la o margine de apă, căci doar acolo societatea înflorește.

An de an UN – Water stabilește o temă de marcare pentru Ziua Mondială a Apei. În aceste an a identificat provocările de mediu și a stabilit tema pentru 2021 „??????????? ????”.

✔️???????? ???? sub tema valorizării apei, generează o conversație publică globală pe rețelele sociale despre modul în care oamenii apreciază apa în toate utilizările sale.
✔️?????? este de a crea un sistem mai cuprinzător în înțelegerea modului în care apa este apreciată de diferți oameni în contexte diferite, astefel în cît să putem proteja apa – resursă prețioasă pentru toată lumea.

Inapoi la arhiva noutaților