[ X ]
[ X ]
[ X ]
2 zile în urmă vorbea despre riscul de a fi eliminat… Țîcu: „Avem toate speranțele că vom fi înregistrați”
5 Octombrie

„Şi s-a făcut dreptate. Aşa cum anunțam ieri, am mers la CEC pentru a ne face dreptate, în urma notei informative care mă descalifica din campania prezidențială” – comunică liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, informează CURENTUL.

„Am avut parte de deschiderea totală a CEC-ului pentru verificarea listelor şi procesarea semnăturilor considerate eronate. S-a lucrat până aproape de miezul nopții, timp în care s-au depistat numeroase lacune ale sistemului şi greşeli umane la completarea listelor”, a adăugat Țîcu.

În acest fel, el spune: „Vă informez că am depăşit 16 mii semnături în 18 raioane, pe care, din lipsă de timp, le-am selectat pentru verificare. Ne vom prezenta la şedinţa CEC din această seară, unde avem toate speranțele că vom fi înregistrați. Mulțumesc susținătorilor care în aceste zile şi-au manifestat susținerea şi m-au încurajat. Acest fapt a jucat un rol important pentru noi şi pentru guvernare, care sper că a înțeles multe despre puterea noastră”.

De menționat că, recent, Țîcu anunța că a fost eliminat de CEC din cursa prezidențială. Totodată, afirma faptul că din 20 mii semnături colectate de la cetățeni, peste 5 mii au fost aruncate la gunoi.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților