[ X ]
[ X ]
[ X ]
150 de locuitori din Orhei au primit ajutor material. Primara Tatiana Cociu: “Suntem bucuroși că putem ajuta”
13 Iulie

Majoritatea beneficiarilor sunt pensionari pentru limita de vârstă, care primesc o pensie minimă, precum și persoane care au solicitat ajutor pentru tratament medical.

Sprijinul material este oferit anual începând cu anul 2015, când la conducere în Orhei a ajuns Ilan Șor.

Cetățenii care au fost selectați pentru acordarea alocațiilor unice au fost invitați la primărie să ridice ajutorul care variază între 1000 și 2000 de lei.

„Bunăstarea cetățenilor mereu a fost și va fi prioritatea numărul unu a echipei noastre. Iată de ce an de an respectăm cu strictețe frumoasa tradiție instituită de către primarul de onoare al Orheiului Ilan Șor – de a oferi ajutor material persoanelor care solicită sprijin”, a declarat primarul municipiului Orhei Tatiana Cociu.

„Suntem bucuroși că putem să-i ajutăm pe locuitorii noștri. Primăria Orhei este locul unde cetățenii sunt mereu ascultați și susținuți. Noi facem tot ce ne stă-n puteri ca să le oferim un trai mai bun”, a spus la rândul său viceprimarul Valerian Cristea.

Oamenii și-au exprimat recunoștința pentru grija și sprijinul constant al autorităților din Orhei.

„Pentru noi este un real ajutor această sumă, pentru că pensia este prea mică. Echipa lui Ilan Șor mereu a fost preocupată de noi, persoanele mai în vârstă. Simțim grija asta deja de mulți ani și suntem foarte recunoscători”, a spus o pensionară care a venit la primăria Orhei pentru a-și ridica alocația unică.

„Le spunem un mare mulțumesc autorităților din Orhei că nu uită niciodată de noi, oamenii simpli. Este deosebit de plăcut să conștientizăm că le pasă de soarta noastră, de traiul pe care îl ducem”, a mulțumit un locuitor al municipiului.

Pentru acordarea ajutoarelor, din fondul de rezervă al Consiliului municipal Orhei a fost alocată suma de 176 de mii de lei.

Inapoi la arhiva noutaților