[ X ]
[ X ]
[ X ]
14 adulți sunt internați la „Toma Ciorbă” fiind suspectați de Coronavirus
11 Martie

La Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” se află 14 persoane, adulți, suspectați de Coronavirus, iar la Spitalul de boli contagioase pentru copii sunt internate 8 persoane – 6 copii și 2 mame. Despre aceasta a informat ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că sunt doar 3 cazuri confirmate de Coronavirus, restul se analizează.

„Avem un caz a unei mame cu 3 copii, care, exact în perioada când situația era alarmantă în Italia, a mers cu aceștia la cumpărături în Milano. Acum aceștia sunt suspectați la infecție. Un alt caz, de asemenea, o mamă cu un copil, care au vizitat Italia exact în timpul declanșării situației. Toate probele au fost prelevate. La 16:00 vom anunța rezultatele. Venim cu un apel către cetățeni să se abțină de la a părăsi hotarele R. Moldova”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Totodată, referindu-se la persoanele depistate ieri cu infecția respectivă, ministra Dumbrăveanu a spus că au fost identificate persoanele din raion care au avut contact cu cel infectat și de asemenea în capitală a persoanelor care au intrat în contact cu a doua persoană infectată.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților