[ X ]
Vrei să fii stewardesă? Acum ai șansa!
11 August

În această toamnă, “Vreau să fiu stewardesă” organizează cel de-al doilea curs dedicat persoanelor care vor să se pregătească pentru o carieră în aviație, informează CURENTUL.

Solicitată de către reporterul nostru, Anca Dumitrescu, trainer în cadrul cursului, ne-a relatat mai multe detalii despre eveniment.

„Avem curs la Chișinău în perioada 24-25 septembrie. Va dura 2 zile şi va fi susţinut de către un însoţitor de bord ce are o experiență de peste 10 ani în aviație la o companie din Orientul Mijlociu și 4 ani în recrutare -Nicoleta Gherman. Acest curs pune accent atât pe pregătirea pentru interviurile cu companii aeriene arabe, cât și companii aeriene europene și se adresează femeilor și bărbaților ce își doresc să obțină jobul de însoțitor de bord”, a menționat ea.

De asemenea, Dumitrescu ne-a mai relatat că 80% dintre absolvenții cursurilor se angajează ca însoțitor de bord.

“Grupa va fi formată doar din cursanți din Moldova, nu și din alte părți. De obicei, 80% dintre absolvenții cursurilor noastre se angajează ca însoțitori de bord, deci sunt șanse foarte mari ca orice participant să obțină un job, după terminarea cursului”, a adăugat ea.

Ca să vă rezervați un loc la curs, trebuie să completați un formular de înscriere pe site și să urmați toți pașii indicați acolo. Pentru detalii: http://vreausafiustewardesa.ro/curs-stewardesa-chisinau.

Pentru confirmarea locului, se plătește online un avans de 50 euro, iar diferența în prima zi, la curs.

Menționăm că, taxa integrală de participare la curs costă 150 de euro.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților