[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Peste 1800 articole de produse cosmetice reținute de către colaboratorii vamali
15 Mai
foto: customs.gov.md

Ofiţerii Echipelor Mobile Sector Centru, au prevenit introducerea ilegală a unui lot de produse cosmetice franceză, fără acte de proveniență sau însoțire, transmite Curentul.md.

Ofițerii vamali aflîndu-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au stopat pentru verificare regulamentară în regiunea  Leușeni un mijloc de transport de model „SETRA”, care tracta o remorcă, ambele fiind cu numere de înmatriculare străine.

În urma verificării vizuale a compartimentului marfar a autocamionului cît și a remorcii acestuia a fost depistată marfă pentru care șoferul, un moldovean în vîrstă de 26 ani, nu a putut să prezinte acte ce ar atesta introducerea legală a acesteia pe teritoriul vamal al țării.

Colaboratorii Serviciului echipe mobile Centru în urma percheziției au depistat un lot de produse cosmetice, peste 1800 articole, valoarea cărora urmează a fi determinată de către organul vamal.

Astfel, Directorul General al Serviciului Vamal, Tudor Balițchi, a dispus stabilirea tuturor circumstanțelor privind introducerea ilegală pe teritoriul vamal al țării a mărfurilor date fără careva acte de proveniență sau însoțire.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților