[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Descinderi la patru cazinouri din capitală
5 Iunie

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice în comun cu angajaţii BPDS “Fulger”, au constatat că licențele de activitate ale patru cazinouri au fost retrase în aprilie 2013, însă acestea continuau să activeze în regim non-stop până în prezent în lipsa actelor legale , transmite Curentul.md.

Reţeaua de cazinouri aparţinea unei familii din capitală, unde fiecare membru deţinea cotă parte, proprietarul – 51 %, soţia – 29% şi cei doi fii a cîte 10 % fiecare.

În cadrul perchezițiilor au fost depistate restanțe la bugetul de stat de peste 600 de mii de lei, iar taxa care urma să fie achitată la bugetul local se stabilește. La fel, angajații nu dețineau actele necesare pentru a activa în acest domeniu.

Astfel au fost ridicate toate cele 50 de aparate de joc, fiind transportate la inspectoratul de poliţie spre păstrare. Ulterior poliţiştii au stabilit că 11 aparate de joc au fost exploatate pe o perioadă de peste 10 ani, ceea ce este interzis prin lege.

Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal. Proprietarii riscă amendă de pînă la 100 de mii lei sau pînă la 6 ani de închisoare.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților