[ X ]
[ X ]
[ X ]
Serviciul vamal a reținut produse de tutungerie în valoare de circa 6000 euro
12 Mai
foto: customs.gov.md

În ultimele 48 ore, colaboratorii postului vamal Leuşeni-Albiţa au reuşit să prevină cu succes o tentativă de transportare ilicită a unui lot de produse de tutungerie cu o valoare de circa 6000 euro, transmite Curentul.md.

Colaboratorii vamali au depistat în spaţii special amenajate ale unui automobil de marcă „Renault Laguna”  şi anume, în tavanul autoturismului sub tapiţărie, în uşile laterale, în stîlpii laterali a caroseriei, în banchetele din faţă şi spate, sub tapiţăria podelei, deasupra cutiei de viteze – 1260 pachete de ţigări ,,Rotmans Superslims” şi 240 pachete de ţigări ,,Hilton White” cu timbre de acciz a R. Moldova.

Prins asupra faptului, chiar dacă a întreprins toate măsurile de mascare a tentativei de trecere frauduloasă a lotului de ţigarete, conducătorul auto a refuzat să coopereze în momentul depistării produselor de tutungerie şi să ofere careva detalii utile în investigarea cazului.

Pe acest caz, de către organul vamal a fost întocmit un proces-verbal în conformitate cu articolul 287, al.10 – Cod Contravenţional al Republicii Moldova.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților