[ X ]
[ X ]
[ X ]
O „Duminică în Familie”. Află unde o poți petrece!
21 Iunie

Cu ocazia inaugurării Complexului Etno-Cultural VATRA, care va avea loc la 22 iunie,  va fi organizat un eveniment special – o „Duminică în Familie”, transmite Curentul.md

Evenimentul care va fi organizat săptămînal își propune să adune doritorii de a-și petrece duminicile alături de prieteni și familie, într-un cadru pitoresc.

Vizitatorii se vor putea delecta din rețetele bucătarilor iscusiți și totodată, vor avea parte de un program artistic care va include melodii din tezaurul național și european.

În aceeași ordine de idei, oaspeții vor avea parte de muzică live interpretată de orchestra „VATRA”, expoziții de artizanat și activități pentru copii.

De asemenea, doritorii vor putea vizita traseele turistice ale Complexului: Traseul mărului, Traseul viilor, Traseul pădurii.

Conceptul „Duminica în Familie” tinde să preia bunele practici ale modului de viață european, păstrînd în același timp, obiceiurile și tradițiile noastre autentice.

Complexul VATRA este situat la 32 km de Chișinău, după orașul Strășeni.

Doritorii pot ajunge la locație cu transportul propriu sau cu rutele: Chișinău – Bucovăț, Chișinău – Lozova, Chișinău – Vorniceni, Chișinău – Călărași, Chișinău – Ungheni, Chișinău – Nisporeni.

Intrarea la eveniment este liberă.

Diana Cebotari

duminica

Inapoi la arhiva noutaților