[ X ]
Must Fest 2017: Sărbătorim 65 de ani de la fondarea Cricova
12 August

Cricova organizează și în acest an pe data de 7 septembrie, curent festivalul  „Must Fest”, în scopul celebrării aniversării de 65 de ani de la fondarea Combinatul de Vinuri „Cricova”, informează CURENTUL.

În cadrul evenimentului, oaspeții vor deveni martorii unui alai cu adevărat domnesc, din care vor face parte domniţe și flăcăi în port popular. Ei vor însoţi cele trei regine ale festivalului: Feteasca Albă, Feteasca Neagră și Feteasca Regală, iar toţi împreună vor servi oaspeţii cu must delicios și vor invita să cânte și să danseze împreună cu ei, dar și să participate la concursuri distractive.

În premieră, școlile vinului, care au devenit deja o tradiție frumoasă a evenimentelor marca Cricova, vor fi organizate în mijlocul podgoriilor. Cei mai de vază somelieri din ţară vor întâmpina oaspeții cu vinuri alese și cu lecții captivante despre arta servirii a licorii bahice.

Pentru copii va fi amenajată o zonă specială, unde educatorii noștri vor avea grijă să le ocupe timpul interesant și util.Vizitatorii vor putea pleca de la festival cu multe cadouri pentru cei dragi, profitând din plin de târgul de artizanat de la cei mai buni meșteri populari din Moldova. Festivalul Must Fest va culmina cu un concert grandios a legendarului Goran Bregović și Wedding and Funeral Orchestra.

Prețul unui bilet este de 300 de lei, până la 5 septembrie  350 de lei , iar din 5 septembrie, 400 de lei. Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților