[ X ]
Două persoane și-au pierdut viața la scăldat!
11 August

Doi bărbați cu vârstele de 58 și 63 de ani și-au pierdut viețile la scăldat în ultimele 24 de ore. Un corp neînsuflețit a fost recuperat, altul în schimb încă este în căutăre, informează CURENTUL.

Conform datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI Primul caz de înec a avut loc în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Aici un bărbat în vârstă de 58 de ani a intrat în iazul din apropierea localității și nu a mai ieșit. Salvatorii au recuperat cadavrul persoanei către ora 15.00 după mai multe ore de căutări. 

Un alt caz în care și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a întâmplat în râul Nistru în apropierea localității Șerpeni din raionul Anenii Noi. Persoana a murit după ce a intrat în râu. Lucrările de căutare vor continua și pe parcursul zilei de azi.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate, întrucât acestea nu sunt amenajate cu stații de salvare.

Conform datelor operative de la începutul anului 2017 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 68 de persoane inclusiv 12 copii.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților