[ X ]
[ X ]
[ X ]
CC va cheltui 9 mil. lei pentru noi achiziţii. Iată ce necesităţi are instituţia în 2014!
24 Ianuarie
foto: infomoldova.net

Curtea Constituțională (CC) va cheltui în anul curent pentru noi achiziții circa 9 mil. de lei.

După cum relatează CURENTUL cu referire la planul de achiziții pe anul 2014 a instituției, cei mai mulți bani vor fi cheltuiți pentru reconstrucția unui bloc și edificarea a două nivele suplimentare (6 mil. 500 mii lei).

Pentru servicii de transport avia va fi nevoie de 496 mii lei, pentru plata serviciilor de cazare și arenda încăperilor – 208 mii. Peste 200 mii lei vor fi utilizați la lucrările de reparație curentă a fațadei blocului A și tot atîtea pentru arendarea transportului la conferințe. Vor fi alocați bani și pentru procurarea draperiilor, literaturii juridice, abonarea la ediții periodice, servicii de telefonie mobilă, dar și pentru asigurarea automobilelor și a tehnicii de calcul. De exemplu, pentru procurarea „antivirusului” vor fi alocate 12 000 lei, iar pentru servicii de pază – 160 mii.

În total, vor fi cheltuiți 8 mil. 722 mii lei, fără TVA. Procedurile de achiziție vor avea loc cu organizarea concursurilor prin cererea ofertelor de prețuri, contract de mică valoare și licitații publice.

Adrian Pancu

Inapoi la arhiva noutaților